Tineke Smit

Sinds kort ben ik de trotse bezitter van de Canon EOS 5D Mark III. Een selectie van mijn foto’s is te zien op mijn website: www.foto10.nl.

Ik fotografeer graag Landschappen. Heerlijk vind ik het om buiten rond te struinen met mijn camera. Zelden kom ik thuis met een kaartje vol foto’s: ik zoek lang naar een mooi standpunt en een goede belichting. Pas als ik dat gevonden heb, druk ik af. Fotografen als Ruben Smit, Frans Lanting, Bas Meelker maakten foto’s waar ik graag naar kijk.

Daarnaast vind ik het fotograferen van Sport en beweging leuk. Prachtig is het om sportende mensen te fotograferen. Steeds probeer het juiste spelmoment te vangen of die ingespannen blik! Favoriete fotograaf: Pim Ras!

Portretten fotograferen: regelmatig wordt me gevraagd om portretten of groepsfoto’s te maken. Het liefst doe ik dat buiten. Hierbij vind ik het vooral belangrijk dat ik het individu of de groep zo spontaan mogelijk op de foto krijg!

En verder fotografeer ik alles wat op mijn pad komt.

  • het (huis)dier is een dankbaar onderwerp!
  • kinderfeesten, voorwerpen…..allemaal leuk!

Eleberth Pot

Fotografie is al vele jaren mijn hobby. Begonnen in het analoge tijdperk maar overgestapt toen de digitale camera's betaalbaarder werden. Door gewoon te gaan fotograferen en een aantal cursussen te volgen groeide mijn interesse en kwam ik er achter welke fotografie me aanspreekt.

Het werk van fotografen zoals Sally Mann, Gregory Crewdson of Teun Hocks spreekt me erg aan. Zelf vind ik het leuk om met alledaagse dingen een stil leven op te bouwen waar een klein verhaaltje in zit.

Voor meer van mijn foto's kan je op mijn eigen site kijken: www.eleberth.nl

Peter Dörr

Ik ben al tientallen jaren een gepassioneerde fotograaf. Vanaf de allereerste analoge camera die ik als kind voor mijn verjaardag kreeg ben ik inmiddels uitgegroeid tot een meer dan ervaren amateur.

Ik schiet zowel analoog als digitaal in mijn eigen studio in Soest waar ik heerlijk kan experimenteren met vooral Fine-Art georienteerde fotografie. Bij mij dus veel opspattende verf en ontploffende waterballonnen.

Daarnaast vermaak ik me ook prima met modelfotografie, maar dan met name de wat meer exentriekere shoots.